Wednesday, February 16, 2022

Vi følte ikke behov for å gi noen

De fleste av Omicron-tilfellene i Delhi asymptomatiske


I den nasjonale hovedstaden Call girls in Udaipur Delhi viser de fleste pasientene til Omicron, en ny form for koronaepidemi, ubetydelige eller svært milde symptomer. Leger har sagt at pasienter infisert med Omicron blir helbredet bare ved å følge reglene i Korana. Noen leger som behandler pasienter som lider av Omicron sa at pasienter med milde symptomer på Omicron får anti-allergiske midler og antibiotika. Legene sa at de fleste av de Omicron-infiserte pasientene blir behandlet ved å gi dem Crocin og multivitamintabletter. Koronapasienter behandles i størst omfang på dette Call girls in Rajasthan statlige sykehuset i Delhi.


Så langt er det rapportert om 40 tilfeller av Omicron-infisert i hovedstaden. Det første tilfellet av Omicron ble rapportert 2. desember i LNJP i hovedstaden Delhi. Så langt er 19 pasienter smittet med dette viruset skrevet ut etter behandling. "Vi har så langt innlagt 40 Omicron-infiserte pasienter, hvorav bare to pasienter viste symptomer som sår hals, lett feber, Escorts in Udaipur kroppssmerter og diaré. "Vi ga Crocin og antibiotikatabletter til to pasienter. Resten av pasientene som ikke viste symptomer fikk kun multivitaminer og B-komplekskapsler. Vi følte ikke behov for å gi noen annen medisin i denne perioden.»


Modeller sa at behovet Call girls in Bhilwara for bare grunnleggende medisiner ble følt for å behandle en Omicron-pasient som ble innlagt her med symptomer. Dr sa: "Pasienten fikk medisin for å lindre smerte og feber og er bra nå. Så langt har han sett plager som lett feber, sår hals, kroppssmerter. Batra Hospital er et av de fire private sykehusene i Delhi-regjeringen der Omicron-pasienter blir isolert. Det er verdt å merke seg at det så langt er registrert 67 tilfeller av Omicron i Delhi, hvorav 23 har blitt utskrevet fra sykehuset etter å ha blitt frisk. Ifølge kilder var pasientene smittet med Call girls in Jaipur Omicron fullvaksinert og tre av dem hadde fått boosterdoser.


Kjennetegn ved Omicron-

Lett feber.

Sår hals.

Hodepine.

Muskelsmerte.

Astmatisk hos noen mennesker.

Forholdsregler-

Få begge doser av vaksinen.

Gå ut med maske.

Han fortsatte å vaske hendene etter en stund.

Berør aldri hendene på nesen eller munnen.

Unngå å lære på overfylte steder.

Hold avstand til syke medlemmer i huset.

Ikke håndtrykk med noen.

Gå kun ut når det er nødvendig.

No comments:

Post a Comment

ନନ୍ଦିନ ଜୀବନର ପ୍ରତ୍ୟକ୍ଷ ଫଳାଫଳ କିମ୍ୱା ବୃତ୍ତି ଆମ ଜୀବନରେ ପ୍ରବେଶ କରିବାର ନିର୍ବିଶେଷରେ ଏମା କୁହନ୍ତି |

ମୁଁ କାହିଁକି ଯ sex ନ ସମ୍ପର୍କ ଛାଡିଛି? ବ୍ୟକ୍ତିବିଶେଷ କାହିଁକି ଯ sex ନ ସମ୍ପର୍କ ଛାଡନ୍ତି ତାହାର କ obvious ଣସି ସ୍ପଷ୍ଟ ବ୍ୟାଖ୍ୟା ନାହିଁ, ତଥାପି "ଆମମା...